ΕΚΤΑΣΗ

Το κτήμα Τριτσιμπίδα βρίσκεται σε μια κατάφυτη έκταση από ελαιόδεντρα 22 στρεμμάτων.Ο κύριος χώρος των εκδηλώσεων απλώνεται σε 4 στρέμματα και βρίσκεται ακριβώς μπροστά από το παραδοσιακό πετρόκτιστο σπίτι του Τριτσιμπίδα.

ΠΡΟΣΒΑΣΗ - ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Στην καρδιά του κάμπου της Βαρβάσαινας Ηλείας. Μόλις 5 χλμ. από τον Πύργο και 12 χλμ.από την Αρχαία Ολυμπία.Η πρόσβαση στο κτήμα είναι εύκολη είτε από την Ε.Ο Πύργου-Αρχ.Ολυμπίας, είτε από την Ε.Ο Πύργου-Κυπαρισσίας. Κι από τις δύο διαδρομές υπάρχουν ταμπέλες που θα διευκολύνουν τους καλεσμένους.

ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ - ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Το κτήμα είναι διαμορφωμένο σε ευθύ επίπεδο,δίχως χωρίσματα, όπου στη μέση σχεδόν του χώρου είναι η πέτρινη πίστα 55 cm2 .Εχετε άμεση ορατότητα με τους καλεσμένους σας, με δυνατότητα φιλοξενίας 1200 ατόμων για καθιστό δείπνο και 1500 ατόμων για finger food. Δύο σκεπαστές αντικριστά κατασκευές καλύπτουν 500 άτομα. Υπάρχει ειδικός στεγασμένος χώρος για την προετοιμασία του catering και του προσωπικού. Φωτιζόμενοι πέτρινοι τοίχοι (accent walls) με επιλεγμένα θέματα σε κάδρα. Display area για τις θεματικές σας παρουσιάσεις και LED φωτισμός εναλασσόμενος σε ποικίλλα χρώματα καθώς και 2 στρέμματα γκαζόν σε 2 επίπεδα (φωτισμένο με dimmer)

ΠΑΡΚΙΝΓΚ

Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο μέσα στο κτήμα λιγα μόλις μέτρα από την καρδιά της δεξίωσης, με δυνατότητα παρκινγκ εως 170 αυτοκινήτων. Εξω ακριβώς από το κτήμα και περιμετρικά του χώρου με δυνατότητα παρκινγ για λεωφορεία και πολλά ακόμα αυτοκινήτα. Ανάλογα με τον αριθμό των καλεσμένων σας υπάρχουν έμπειροι παρκαδόροι που θα σας βοηθήσουν να παρκάρετε άμεσα και με ασφάλεια. Επιπλέον διαφυλάσσουν τα αυτοκίνητά σας καθ’όλη την διάρκεια της εκδήλωσης. Ανάλογα με τον αριθμό των καλεσμένων σας υπάρχουν έμπειροι παρκαδόροι από την ΚΑΠΝΙΣΗΣ SECURITY που θα σας βοηθήσουν να παρκάρετε άμεσα και με ασφάλεια.

 

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Χωρίς κανέναν περιορισμό. Η μέρα και η νύχτα είναι δική σας να διασκεδάσετε μέχρι τελικής πτώσης…

W.C.

Τέσσερις καμπίνες χωριστές για άνδρες και γυναίκες με προσωπικό καθαριότητας καθ’ ‘ολη την διάρκεια της εκδήλωσης. Επιπλέον οι τουαλέτες είναι κατάλληλες για χρήση από Α.Μ.Ε.Α. Κύριο μέλημά μας η υγιεινή ειδικά αυτού του ευαίσθητου χώρου.Από τις τουαλέτες δεν λείπουν ποτέ χαρτικά και η φρεσκάδα – οσμή του χώρου καθιστά ευχάριστη την χρήση τους από τους καλεσμένους σας.

ΕΚΚΛΗΣΑΚΙΑ

Μέσα στο κτήμα υπάρχει το οικογενειακό εκκλησάκι του Αγίου Φανουρίου. Στο 0,5 χλμ. από το κτήμα και με έυκολη πρόσβση, βρίσκεται σε ύψωμα το υπέροχο γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Χαράλαμπου.Ο πατήρ Γεώργιος και η ενορία αναλαμβάνει την τέλεση των μυστηρίων και την φροντίδα των καλεσμένων που έρχονται από μακρυά, μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια.

ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ

Θέλουμε να αισθάνεστε σαν στο σπίτι σας! Σας παρέχουμε το πετρόκτιστο παραδοσιακό σπίτι του Τριτσιμπίδα, σαν χώρο φρεσκαρίσματος για την νύφη και τον γαμπρό καθόλη την διάρκεια της εκδήλωσής σας. Κι αν έχετε μωράκια εσείς ή οι καλεσμένοι σας μετά χαράς να κοιμηθούν σε ένα ήσυχο περιβάλλον με την επίβλεψη πάντα ενός δικού σας ανθρώπου.