Ηλεία: Γάμος με . . .

Ο ράπερ Zanis των KNOCK OUT παντρεύτηκε την πανέμορφη Μαρία στην Ηλεία
«Απόβαση» καλλιτεχνών είχαμε το βράδυ της Πέμπτης στην Ηλεία με αφορμή τον γάμο του τραγουδιστή Zanis, μέλους του ιδιαίτερα δημοφιλούς συγκροτήματος KNOCK OUT. Ο Zanis παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του Μαρία στα Λεχαινά, τόπο καταγωγής της νύφης, ενώ η λαμπερή γαμήλια δεξίωση δόθηκε μερικά χιλιόμετρα πιο κάτω, στο Κτήμα Τριτσιμπίδα.

Ανάμεσα στους καλεσμένους στον γάμο διακρίναμε τους γνωστούς τραγουδιστές, Χάρη Κωστόπουλο, Δημήτρη Καραδήμο, Γιώργο Παπαδόπουλο, Κυριάκο Κυανό, την Λεχαινίτισσα Ανδρομάχη Δημητροπούλου που συμμετείχε στο Voice, τον μουσικό παραγωγό Valentino και πολλούς γνωστούς στιχουργούς και συνθέτες. Μεταξύ των εκλεκτών καλεσμένων από την show biz ήταν και η εντυπωσιακή Σάσα Μπάστα

Όπως ήταν αναμενόμενο, η δεξίωση που ακολούθησε στο Κτήμα Τριτσιμπίδα μετατράπηκε σε ξέφρενο πάρτι, όπου ο γαμπρός μαζί με τους φίλους του τραγουδιστές πήραν το μικρόφωνο και σκόρπισαν νότες κεφιού στους καλεσμένους, σ’ ένα γλέντι που κράτησε μέχρι τα ξημερώματα. Η «Πρωινή» κατάφερε να εξασφαλίσει μερικά στιγμιότυπα ενδεικτικά του υπέροχου κλίματος. Αγαπημένο συγκρότημα της νεολαίας οι KNOCK OUT έχουν μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό τους και έχουν συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού όπως ο Σταμάτης Γονίδης, ο Παντελής Παντελίδης κ.α.

Όσο για τους διοργανωτές της γαμήλιας δεξίωσης, τα σχόλια ήταν δεόντως κολακευτικά, τόσο για το μαγευτικό περιβάλλον και τις παροχές του Κτήματος Τριτσιμπίδα, όσο και για τις «λουκούλλειες» γεύσεις από το κέτερινγκ του Επαρχείου. Άψογη η μουσική επιμέλεια από τον dj Παναγιώτη (παραγωγό του ραδιοφωνικού σταθμού «Σφαίρα») όπως επίσης η ηχητική και φωτιστική κάλυψη του Σωτήρη Παναγόπουλου από τον Πύργο.

Διάβασε το Άρθρο στο www.ilialive.gr

Πηγή
εφημερίδα Πρωινή